Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Träningskläder för alla tillfällen

Oavsett om du löper för att förbättra konditionen, för att du lovat dig själv att det endast då du ska lyssna på den nya podden eller för att rensa huvudet så är träningskläderna A och O. Underskatta aldrig vikten av bra stötdämpande löparskor och träningskläder som låter huden andas.

Som Refunder-medlem kan du klicka hem alla träningskläder du behöver och dessutom få återbäring på alla dina köp! På startsidan kan du både söka per kategori men även produkt.

 

Löparkläder Herrar

Löparkläder Damer

 

Att köpa riktiga träningskläder är en investering i dig själv. Oavsett om du tränar för att bli snyggare, starkare eller för att orka vardagen så blir träningen roligare men fräscha träningskläder. Att köpa nya träningskläder är för många ett sätt att komma igång, och varför inte köpa ett par nya löparskor och anmäla dig till ett lopp om någon månad? Hitta din sporre!

Träningskläder finns i alla möjliga former och längder. Det är bra att ha flera uppsättningar då det oskrivet kommer att generera i mera aktivitet. Börjar det regna precis när du ska ut och springa din runda så kan det vara tacksamt med en schysst vattentät löparjacka, annars vet vi båda att den inte kommer att bli av. Att vara förberedd är nyckeln till framgång, oavsett vad det gäller.

Är du osäker på gymmet? Våga fråga någon som ser rutinerad ut eller leta upp en PT, att känna sig vilsen är inte en motivationshöjare.

Gymkläder Herr

Gymkläder Dam


Tips från coachen!

  • Svetthandduk. Många gym har svetthanddukar att erbjuda på plats, men rätt som det är så tar dom slut och då blir nödlösningen träningskläderna. Torka svett med svett, ja du hör själv, det är ingen höjdare. Ha därför som vana att ta med en egen svetthandduk, speciellt om du ska gå på gruppträning.
  • Nyckelarmband – Har du använt vattenflaskan som nyckelhållare med hjälp av ett hårband, förlagt flaskan och blivit småstressad? Lägger du nyckeln i fickan så den lyckas sticka dig eller falla ut? Då är ett nyckelarmband den perfekta accessoaren till träningskläderna.
  • Rymlig gymväska – kläder, handduk, vattenflaska, skor, proteinpulver… Det tar PLATS, se till att ha en rymlig gymväska så att packningen av denna slipper bli den svettigaste biten av gymbesöket.