Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Trenchcoat season is here!

Hej på er och hoppas allt är fint med er! Även om snön landade på marken i veckan så är våren precis runt hörnet. Ett favorit-plagg i min vårgarderob är trenchcoaten och i detta inlägg ska jag tipsa om mina absoluta favoriter från Nelly.com.

Trenchcoat – HÄR / Sunglasses – HÄR / Boots liknande – HÄR 

Beige trenchcoat – HÄR

En perfeeekt trenchcoat i cream färg med snygga detaljer på armarna, stor krage och markerad midja. En beige trenchcoat är så användbar till vårens jordnära toner: beige, vit och brun.

Leather trenchcoat – HÄR

Detta är för den som vill ha en riiiktigt lång läderkappa. Nejmen den är så snygg! Hur cool, men ändå elegant look skapar den på bilden ovan tillsammans med den långa klänningen och öppna heelsen?

Block trenchcoat – HÄR

En färg som blivit populär på kläder är den här plommonbruna färgen. Låt den här kappan få vara centrum i din outfit och stylea den till ett par mörkbruna boots och solbrillor i samma nyans.  Så snyggt!

Croc trenchcoat – HÄR 

Här har vi den! Trenchcoaten jag har på mig på bilden längre upp i inlägget.  En kortare läder trenchcoat med krokodil imitation. Den gör sig så snygg med ett par stora svarta solbrillor och ett par höga svarta skinnboots som  möter kanten på trenchcoaten.

Greige trenchcoat – HÄR

En lite kallare beige färg med toner av grått. Kappan för dig som vill bära outfits i beige, vitt, ljusgrått och mörkgrått. Tänk dig med en mörkgrå tracksuit och ett par klassiska new balance joggers i vitt och grått. Wow!

En beige trenchcoat och en svart läderkappa kommer vara 100% rätt i garderoben i vår. Trenchcoaten går att bära som den är till ett par höga boots, att klä upp till en lång figurnära klänning eller att klä ner tillsammans med en tracksuit.  Alla produkter i det här inlägget och mycket mer finner du hos Nelly.com. Om du finner något du vill beställa så kom ihåg att handla via ditt Refunder-konto för att få 2% återbäring på ditt köp.

Önskar dig en underbar helg och vill du följa mig på mina egna kanaler hittar du mig på instagram under bergevievelina där jag delar med mig av recept, träning och mode.