Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna dig en deal hos Let’s Deal!

Hej på er!

Visst känner man ibland att man bara skulle vilja unna sig något. Komma iväg på spa eller någon annan rolig aktivitet. Allt från att åka på kryssning till Tallin eller Riga till utomlands med all-inclusive eller till att köpa någonting du verkligen behöver. Let’s deal har allt och mycket mer och det varierar väldigt från vecka till vecka.

Just nu om du köper en deal via refunder så får du hela 6% i cachback på ditt köp. Här nedan finner ni ett brett axplock på vad dem har just nu. In och kika och glöm inte at alla mina bilder är klickbara, om du klickar på bilden så kommer du direkt till produkten på hemsidan och kan därifrån kika runt lite och se om du finner något intressant.

Jag har själv köpt mycket via Let’s deal och jag tycker alltid att jag har blivit nöjd. Även resor har funkat felfritt och jag vill verkligen lyfta denna sida vad det gäller resor. Jag har rest två gånger via Lets’ deal och allt har fungerat felfritt. Min första resa med Let’s deal gick till London och den andra gick till Rom. Vi sparade väldigt mycket pengar då. Man får passa på när det är schyssta humana priser.

Som ni ser, det finns ju allt mellan himmel och jord här. Fantastiskt! Klicka på bilden för att komma till produkten och kika igenom om du hittar något som du vill unna dig eller någon annan.

Ta hand om er, vi hörs snart igen!

Kram Elihn