Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna dig en natt på ett Scandic Hotell!

Hej på er!

Sovmorgon? Semestermode? Eller bara lite hotellfrukost utan övernattning?

Scandic hotell har något för alla. Om det så gäller att ni checkar in på ett hotellrum för att bara får vara någon annanstans, sova i sköna hotellsängar och äta godaste frullen på morgonen eller bara sova ut och få lite miljöombyte.

Många Scandic hotell runt om i Sverige har pool och gym som du kan nyttja när du bor där. Det finns alltid en restaurang på hotellen som serveras god mat och en lobby att ta en god drink i.

Många Scandic Hotell lägger väldigt bra till, antingen så ligger dem nära många vägar som tar en vidare om man är ute på en trip men inte allt för nära som ett så kallat motell men ändå rätt schysst placering som gör att det är lätt att hitta till ett Scandic.

Något som jag också gillar är att priserna inte är så fasligt dyra. Många hotell idag kan jag tycka tar överpris. Dem vet att gästerna kommer ändå när dem behöver någonstans att sova men jag kan tycka att det finns en gräns.

Jag och min sambo har varit på många Scandic hotell i Sverige då vi 2020 åkte på en 14 dagars lång resa genom Sverige och vi har alltid varit nöjda.

För två veckor sedan så gjorde jag och sambon en spontanare till ett Scandic för att fira våran dag och för att vi hade semester. Det var såå gott, vi satt en lång stund och åt oss mätta och bara njöt.

Här ser du våran frukost, njut och unna dig själv och din partner eller vän eller någon i familjen med det här. Det kommer att uppskattas!

Detta inlägg är i samarbete med Scandic Hotell och Refunder. Dem har just nu 4% casback om du bokar hotellvistelse på ett Scandic. Glöm inte att gå via refunder!

Kram!
Elihn