Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna dig något nytt från Ideal of Sweden!

Hej på er!

Hoppas ni njuter av allt som hör sommarmånaderna till. Det jag vi, vi plockade årets första jordgubbar till helgen. Gott att ha till frukosten, speciellt på helgen.

I dagens inlägg vill jag tipsa om nya fina skal ifrån Ideal of Sweden. Jag är nämligen själv i behov utav ett nytt fräscht skal och kom in på deras hemsida och sparade ner en massa fina. Det var absolut inte lätt av välja så jag ska fundera. Kanske löser jag den svåra gåta nu under tiden som jag visar er? Vi får väl se, och så får ni se om ni hittar något som faller er i smaken.

Tunna mobilskal eller fodral? Det där är lite olika. Jag har haft lite blandat. Jag tycker det är så smidigt att ha kort och annat vid telefonen. Då vet jag vart det är, Samtidigt så tycker en del att det blir så tjockt och inte går ner i bakfickan, t.ex.

Jag har kikat lite på båda och vill dela med mig av exakt dem skalen som jag själv sparade ner.

Här nedan hittar du mobilfodral och annat på sommarrean som ni bara måste titta på!

Detta inlägget är i samarbete med Ideal of Sweden som just nu erbjuder 10% extra på rean till och med den 26/7. Använd koden IDEALXREFUNDER10

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E