Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna din vovve en prenumeration av RockyBox

RockyBox

Rockybox är en prenumerationstjänst på exklusiva hundboxar, men som även går att välja som engångsbeställning. För några dagar sedan fick samojed-valpen Stella hem månadens box från Rockybox. Majboxen innehåller leksaker och hundgodis som gör vovven redo för utomhuslek, långa promenader och härliga vårkvällar. Boxen innehåller 5 kvalitetsprodukter till ett värde av minst 400 kr.

Just nu får man 3 % i återbäring om man handlar på rockybox.com via Refunder. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

I boxen får man 250 gram ”Hellä Freeze-Dried beef” från märket Mush. Det är frystorkad hundmat som är både funktionell, fettsnål och har samma näringsvärde som råfoder. Fodret är frystorkat och väger lite vilket gör det perfekt att ta med på vandring, resa och under träningspasset. Mush innehåller 90% kött och fungerar att även ge som godis vid belöning.

Oj vad Stella blev glad när hon fick tag i den här apporteringsleksaken som också finns i månadens box! Den är naturlig och tillverkat av 100% äppelträ med ett handtag i jute. Den hållbara leksaken kan med fördel användas utomhus oavsett väder och passar perfekt till apportering vilket är en rolig aktiveringsform som ger hunden både mental och fysisk stimulans.

Nu kan äntligen husse och matte få ha sina popcorn ifred tack vare dessa härliga pupcorn som är det ultimata snackset till hunden framför brasan, till grillkvällen eller fredagsmyset. Popcornen innehåller endast naturliga ingredienser och är osaltade.

Kolla vilken supergulliga nyckelring som även låg i boxen. Den kommer att få hänga på matte eller husses nyckelknippa. Nyckelringen har formen av ett hundben och är tillverkad av 100% valnötsträ. Helt perfekt för alla hundälskare!

Mums mums! Hundgodis för finsmakare! Dem här godbitarna med smak av anka, apelsin och rosmarin blev snabbt en favorit för Stella. De benformade godisbitarna är både vackra och smakar gott. Utmärkt som tilltugg mellan hundens måltider som belöning!

Instagram: @fluffy.stella