Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna huden återfuktning med produkter från Huxley

Huxley Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist 200 ml   259:-

Sedan min ansiktskräm från Dermalogica tagit slut började jag använda min mammas ansiktsprodukter och jag har numera ett nytt favorit-skönhetsmärke; HUXLEY. Produkterna känns så lätta på huden och gör verkligen att man känner sig ordentligt återfuktad. Produkterna finns att köpa på bland annat lyko.se och självklart får man återbäring om man handlar via Refunder; just nu 4%. Dessutom får man just nu en gåva om man handlar Huxley-produkter för 400 kronor, så långt lagret räcker. 

Först ut är den här milda ansiktsrengöringen. Den tar bort smink och orenheter utan att torka ut huden. Den hudvårdande formulan hjälper till att bibehålla hudens pH-balans och den innehåller mjukgörande fröolja från kaktusfikon, lugnande extrakt från gotu kola och hyaluronsyra som är känt för sina fuktbevarande egenskaper.

Huxley Cream Fresh And More 50 ml   349:-

Sedan har vi min absoluta favorit! En lätt, uppfräschande gelkräm som låser in fukt för att ge återfuktning hela dagen, även i extremt torra miljöer. Den här krämen mjukgör och slätar ut huden utan att kladda. Krämen innehåller antioxiderande fröolja från kaktusfikon, kaktusextrakt, hyaluronsyra och keramider som mjukgör huden och håller kvar fukten i huden. Den innehåller även grön portlak-extrakt som mjukgör och fräschar upp huden. Jag har använt den som en dagkräm innan jag sminkar mig och jag har märkt att sminket både appliceras snyggare samt håller längre under dagen. 

Huxley Oil Essence; Essence-like, Oil-like 30 ml   429:-

Det finns även ett riktigt bra serum att köpa från skönhetsmärket Huxley. Det här serumet kombinerar de bästa egenskaperna av essens och olja. Den gör huden mjuk och ger den en hälsosam lyster och den innehåller antioxiderande fröolja från kaktusfikon, extrakt från yerba mate-blad, acaibärextrakt och quinoaextrakt som återfuktar och skyddar huden. Serumet har en lätt och snabbabsorberande formula som inte lämnar kladdiga rester. Man kan använda den ensam eller i kombination med en ansiktskräm. 

Huxley Cream Anti-gravity 50 ml   349:-

Den här krämen är nog min mammas favorit. Det är en en ”Anti-Ageing”-kräm som hjälper till att motverka hudens åldrande, minskar fina linjer och gör huden synbart mjukare. Den innehåller fröolja från kaktusfikon, hyaluronsyra, hydrogenlecitin, betaglukan och en kombination av växtextrakt som ger huden fukt och ett antioxidantskydd.

Huxley Sleep Mask Good Night 120 g   279:-

Sist men inte minst har vi den här sovmasken som mjukgör och lugnar huden under natten. Den geléliknande masken innehåller antioxiderande och mjukgörande fröolja från kaktusfikon och lugnande gotu kola-extrakt. Den gör så att huden verkligen känns slät och mjuk på morgonen.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard