Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unna huden en bra ansiktsmask

För några dagar sedan var jag inne på Kronans Apotek för att leta efter lite bra ansiktsprodukter. Bland det första jag hittade var den här ansiktsmasken Pores Be Pure Mud Mask från Formula 10.0.6. Dels drog jag till färgen på förpackningen, men även för att jag har köpt den sedan tidigare flera gånger fast i mindre förpackningar och jag vet att den är fantastisk. Den luktar gott, förpackningen räcker väldigt länge och huden blir underbart len. Kan det bli bättre?

 

 

Som sagt, kan det bli bättre? Ja, faktiskt. Butikspriset är endast 99 kr och webbpriset ligger på 67 kr. Dessutom är det kampanj om man handlar på Kronans apotek via Refunder. Återbäringen är höjd till hela 7.5% fram till den 24/6 2018. Det innebär att den billiga ansiktsmasken blir ännu billigare!

 

 

Kronans apoteks hemsida är instruktionen till ansiktsmasken följande: ”En till tre gånger i veckan. Används på väl rengjord och torr hy. Applicera ett tunt lager över ansikte och hals, undvik ögonområdet. Låt masken verka i 10-15 minuter, skölj sedan väl med varmt vatten. Klappa huden torr.”

 

 

Fyra andra populära ansiktsmasker ur Kronans apoteks sortiment:

Lumene Valo Nordic-C Peeling Mask. En lystergivande peelingmask som innehåller nordisk hjortron och C-vitamin samt AHA-syror. Butikspris 179 kr, webbpris 149 kr.

Löwengrip City Living – Facial Mask. Kraftfull och närande ansiktsmask som arbetar djuprengörande och återfraktande. Jämnar ut torrhetslinjer och återställer hudens elasticitet. Berikad med unicontrozon och allantoin som skyddar och lugnar en stressad hud. Butikspris samt webbpris 259 kr.

Oliva Hydrating Gel Mask. Skön och lugnande gelmask för ansiktet som återfuktar på djupet. Bevarar hudens naturliga fukt och ger ny lyster. Butikspris 99 kr, webbpris 75 kr.

Burt´s Bees Intense Hydration Treatment Mask. Masken ger din hud en fuktgivande gåva. Butikspris 219 kr, webbpris 179 kr.