Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Uppdatera garderoben med kläder från NA-KD

Sakta men säkert börjar vi gå mot ljusare tider! Trots att det bara är januari börjar jag redan blicka framåt mot vår-kläder och jag försöker hitta snygga plagg för att uppdatera garderoben. I dagens inlägg tänkte jag därför tipsa om några riktigt snygga plagg från älskade NA-KD.

Fram till och med söndagen den 26 januari 2020 är det förhöjd återbäring om man shoppar på NA-KD via Refunder. Hör och häpna, det är hela 7.5%! Det är ju hur bra som helst? Dessutom är finns det en rabattkod på 20% som man kan hitta här på Refunders hemsida om man är medlem. Det här kan man ju bara inte missa!

Puff Sleeve Square Neck Top White 249:-

Först ut, en supergulliga topp! Jag tycker att den här är så himla vår-fräsch. Jag älskar den! Detaljen vid ärmen gör så mycket.

Belted Bootcut Pants Beige 499:-

Till toppen matchar jag dem här supersnygga byxorna. Det är ett par bootcut-byxor från en kollektion som Agnes, Frida och Jennifer släppt tillsammans med NA-KD. Dock var dessa för långa för mig, eftersom jag är relativt kort. Men jag fixade det enkelt genom att gå till en skräddare och fick dem uppsydda. Byxorna kommer att användas väldigt flitigt nu till våren!

Baguette Bag Black 299 :-

Till sist, den här trendiga och stilrena väskan. WOW! Man får ju inte plats med så mycket i den… Men behöver man bara ha med sig exempelvis plånbok, nycklar, mobil, hårborste och läppstift är den alldeles utmärkt!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard