Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ur & Penn – Smycka på dig under rean!

Hej på er kära läsare!

Jag är tillbaka med ännu fler heta tips till er som väljer att shoppa på ett smartare sätt, ni är ju guld värda! Ni har ju fattat grejen!

I dagens inlägg tänkte jag rikta mig lite extra till er som gillar att bära smycken, jag är nämligen en utav dem som gillar det väldigt mycket. Ringar, klockor, örhängen, halsband, armband, you name it. Allt i överflöd!

Erbjudandet med upp till 70% gäller hos Ur & Penn t.om den 12/2 och återbäringen ligger på hela 8,5 %, vilket är galet schysst!


Klockor

 

Gant Park Hill

1099 kr 2198 kr

Gant Crawford

1249 kr 2498 kr

 

Gant Park Hill

En ”ur”snygg klocka ifrån märket Gant, roséguldfärgad urtavla med detaljer och datum. Snyggt mocka armband som ger klockan en väldigt fräsch och stilren look. Passa på nu, just nu ligger klockan på nedsatt pris, hela 50%!!

Gant Crawford

En till klocka ifrån Gant, som aldrig slutar överraska en! Denna klocka har ett elegant och lyxigt utseende. Klockan passar både dam och herr. Klockan har funktioner som dag och datum visare. Urtavlan är snyggt vinröd och länkarmbandet är roséguldfärgat.


Halsband

 

Hängsmycke Hjärta 9k Guld

498 kr 698 kr

Hängsmycke Boll 9k Guld

298 kr 398 kr

 

Hängsmycke Hjärta i 9k guld

Ett vackert hjärtformat smycke i 9 karats äkta guld med gnistrande stenar från Cubic zirkon. Så vackert och finns nu till extra bra pris hos Ur & Penn! Till alla killar därute, din tjej skulle bli överlycklig om hon fick ett såhär fint smycket utav dig. Ett tips bara! 😉

Hängsmycke Boll i 9k guld

Ännu ett vackert hängsmycke i 9 karats äkta guld med fina stenar ifrån Cubic zirkon. Just nu till ett väldigt bra pris, också alla hjärtans dag tips!


Väskor

 

Wow, vad många fina väskor, blev galet såld på flera stycken utav dem, svårt att välja ut några jag föll extra för men här kommer två riktigt snygga väskor enligt mig.

Montini Västa Lined Velvet

149 kr 398 kr

Black Belt Bag

98 kr 298 kr

 

Montini Väska Lined Velvet

Sjukt snygg och stilren väska från märket Montini. Väskan är i svart sammet och har detaljer som kedja i guld. I väskan finns det två fack, varav ett med dragkedja. Snacka om väskan man bara måste ha!!

Black Belt Bag

Den andra snygga väskan är något som jag själv aldrig har ägt tidigare, men jag tycker det ser sjukt coolt ut på dem som bär det och jag kommer att införskaffa mig en nu när dem ligger ute på ett så jäkla bra pris att man bara inte får missa det!

Asså huuur coolt med en magväska?? Det är så inne nu, och sjukt smidigt att ha allt där och slippa hålla väskan i handen eller hänga den över axeln? Väskan är gjort i skinnimitation och har schyssta detaljer på så väl utsida som insida.


Örhänge

 

Montini Örhänge Blomformat

79 kr

Montini Örhänge Cirklar

25 kr 49 kr

 

Montini Örhänge Blomformat

Fina blomformade örhängen ifrån Montini, prydda med gnistarande vackra stenar. Till ett löjligt bra pris!

Montini Örhänge Cirklar

Öronhänge från Montini i silverfärg med cirklar och gnistrande stenar. Detta får du bara inte missa, det är bara ett måste. In och kika för att se priset, jag kan lova er att ni kommer att älska vad ni ser!


Ringar

 

Nouveau Vintage Ring Vit

98 kr 398 kr

Stålring från Colours By Kate

98 kr 498 kr

 

Ring från Nouveau Vintage Ring Vit

Galet fin ring från Nouveau med 18 karats guldplätering med vit Cubic Zirkon. Ringen har 3 microns plätering av 18 karats guld ovanpå mässing.
En ring som är pläterad med guld håller ca 5-10 år beroende på användning. Ingen dyr men väldigt vacker ring. (Finns även en ring ifrån Nouveau med rosa sten)

Stålring från Colours by Kate

Vacker roséfärgad ring med små fina vita stenar. Denna ring passar även för gravyr. Ligger just nu ute på 80% på hemsidan. Så snabba er in för att ta del av ett så fantastiskt erbjudande som detta!


Håraccessoarer

 

Hårspänne med rosett

9.5 kr 19 kr

Hårsnodd Svart Sammet

19 kr

 

Hårspänne med rosett

Hur fint är det inte med vackert lockat hår och ett spänne med en rosett på? Alltså jag har sett så många fina människor ha håret uppsatt såhär och jag smälter varje gång, jag tycker det är sååå fint!

Hårsnoddar i sammet

Alltså de här hårsnoddarna i sammet som man ser lite överallt, svarta, röda, vita, gråa, ja i alla möjliga färger. De behöver inte kosta så mycket mer än vad det gör på Ur & Penn. Så in och välj och vraka bland era favoriter.