Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Inga fler undanflykter- här är prylarna för ditt hemmagym

Tillhör du de som anser att dygnet inte har tillräckligt många timmar för att hinna med att träna? Skippa det, det finns alltid tid. Om du dessutom har ett hemmagym är det slut med undanflykter. Shoppa via  Refunder och få återbäring på alla dina köp till hemmagymmet!

 

Har man tighta dagar kan det känns omständligt och bökigt att få till träningen. Barnen ska hämtas, maten ska lagas, läxor ska göras. Det finns mycket saker som går före. Det finns väldigt många sätt att enkelt göra vardagen lite utmanande, från större ansträngningar som att cykla till jobbet eller ta en löptur på lunchen, till lite mildare vardagsträning som att hoppa av bussen en station tidigare eller alltid ta trappan. Men att ta sig till gymmet kan ibland kännas som världens pärs, och då är ett hemmagym den perfekta lösningen för att få ihop det. För den som vill göra det enklare att nå resultat finns det hemmagyms-utrustning som inte kräver mycket plats. Hos Sporttema finns ett stort utbud av träningsutrustning

Men vad behövs det egentligen för att få en allsidig träning? Svaret på det är mycket mindre än vad man skulle kunna tro, Mitt absolut bästa tips för hemmaträning är yogamattan. Den sak som tar minst plats och den som kan användas till väldigt mångsidiga övningar. Den används inte bara till yoga, utan du kan också få till ett flås-pass och ett styrke-pass på den mattan kan jag lova.

 

Nedan hittar du ett hemmagym-start kit– både för nybörjare och de mer rutinerade.

Samtliga varor  i detta inlägg finns hos Sporttema. Finns varan i lager skickas den redan dagen efter att du beställt, butiken har även fri frakt och 30 dagars öppet köp. Eftersom butiken är knuten till Refunder får du också 5 % återbäring på ditt köp.

Börja redan nu att planera in din träning i vardagen, och njut av att göra det hemma. Ingen stress, bara kul och utmanande!