Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Väldoftande och glansiga läppglans från Indy Beauty

Lip Shine Apricot 69:-

Det här är ett vårdande och mjukgörande läppglans med skimmer och doft av aprikos. Den luktar supergott och har ett riktigt fint ”shine”. Dessutom har den en supersmidig förpackning som är lätt att ha i exempelvis väskan eller jackfickan som man kan ta fram när som helst.

Lip Shine Vanilla 69:-

Precis som det tidigare läppglanset är den här också vårdande och mjukgörande, fast med skimmer och doft av vanilj. Den här luktar också så himla gott, men jag måste nog säga att doften ”apricot” är min favorit.

Jag har köpt läppglansen från apoteket.se. De har väldigt bra priser och dessutom får man ju återbäring om man handlar på apoteket.se via Refunder. Just nu är det dessutom kampanj -hela 8 % i återbäring. Det är ju toppen, in och shoppa! Kampanjen gäller fram till och med söndagen den 23 februari.

Smooth Body Lotion 149:- // Mud Mask 125:- // Cleansing Mousse 65:- //       Deodorant Intensive 79:- // 3 In 1 Mask 219:-

”3 In 1 Mask” är en helt ny produkt i Indy Beautys sortiment. Det är en trippelverkande ansiktsmask som exfolierar, avlägsnar döda hudceller och ger en len hud med lyster. Den exfolierar med BHA-syra, AHA-syra, enzymer från granatäpple och korn från silica. Dessutom innehåller den extrakt från rosa pomelo som avlägsnar döda hudceller

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard