Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vårens färgklickar!

Halloj på er!

Med ljusare tider och varmare väder kommer suget efter färggladare kläder och tunnare tyger! Hos våra modebutiker hittar du allt från vårnyheter för honom, henne och barnen till accessoarer och skor för såväl vardag som fest.

Vårens färgklickar!

Våren är kommen och med ny säsong så har man en ursäkt till att uppdatera garderoben lite! Här kommer några snygga plagg som går att matcha eller köra som statement piece för en snygg och vårig outfit. En praktisk väska som är väldigt bra för både promenader eller på uteserveringen. En snygg rosa ryggsäck som passar bra till både jeansjacka eller en svart bomberjacka. Mobilskal är ju också snyggt att matcha och nu när Holdit har joinat Refunder så vill vi passa på att tipsa om detta pastellgröna skalet. Och som pricken över i:et har vi dessa snygga skor som passar bra till alla långa vår- och sommarnätter. Denna jacka är också en snygg statement piece till sin vanliga jobboutfit.

Must-have för honom!

Fynda kläder för våren är nu kommen! Varför inte skaffa en snygg jacka från STAYHARD som livar upp din outfit eller en snygg keps som döljer gårdagens frilla. Både skor och en praktisk väska är bra att ha till vårens bravader, jag vill tipsa på de snygga adidas original som är gråa och går till allt och denna Vans gympapåse som ger din outfit lite färg! Till allt detta så passar ju ett snyggt svart skal från Ideal of Sweden.

Våriga plagg för barnen!

Ut med vintergarderoben och in med vårgarderoben för de små! Det är hög tid att börja kolla på plaggen till barnen nu. Behöver ni en ny skaljacka? Då vill jag tipsa om Polarn och Pyret, denna lila är väldigt snygg som också ger skydd mot alla väder. Vill ni istället ha en sportig trackjacka som så finns även denna från Cubus. Gillar ditt barn grönt och blått så kan denna jacka från Jack & Jones passa fint till barnens alla lekar utomhus. Behövs en ny ryggsäck så finns snygga Mini a true ryggsäcken för både skogspromenader och skolböcker. Och till sist så kommer solen tillbaka, med detta så kan en keps vara bra för att både skydda huvudet och ögonen!

Detta kallar vi shopping med topping!

Kram från Emma på Refunder