Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vårens hetaste färg! 

Färgen som vi ser överallt i vår och sommar är helt klart lila! Både på outfits och i inredningen. Stort som smått, detaljer eller en hel outfit. Det du är bekväm i! I dagens inlägg kommer ni få tips om mina lila favoriter från butiker som är anslutna till Refunder. Såklart får ni återbärig på alla länkade proodukter. Vad tycker nu om lila plagg? 

Vårens färg är lila toner!

Jag älskar färgen lila och har införskaffat mig några godingar som jag inte kan vara utan. Både den stickade tröjan och blusen men även kjolen är något jag trivs väldigt bra i. Jag stylar den med mycket smycken och lite grövre skor för att få en lite mindre cool look. 

Våga färg och uppgradera din garderob med lila skönheter som lyfter vilken outfit som helst. Sommarkväll, som regning vårdag, en lila stickad tröja eller kavaj kommer alltid passa bra. Vårens måste länkar jag här nedan! Har ni något plagg ni gillar lite extra? Jag är kär i kjolen i högra hörnet…

HÄR är en superfin baströja i ribbstickat/ Söt blus HÄR & HÄR/ Coolaste kostymen HÄR/ Klänning HÄR/ Stickad tröja HÄR/ Rutig klänning HÄR/ Kjol HÄR/

Små detaljer gör stor skillnad!

I inredningen behöver man inte måla en vägg eller skaffa en soffa i lila om man inte är så vågad och såld på färgen. Att skaffa en snygg kruka, vas, kudde eller pläd är verkligen tillräckligt! För att binda ihop en färg i hemmet kan man satsa på att ha 5 saker som innehåller färgen på något sätt. Exempelvis en kudde i lila, en kudde där det är lite lila, en kruka i fönsterkarmen, en poster på väggen och något ljus kanske? Det finns verkligen massa saker och trix du kan göra för att få in färgen! 

HÄR finns superfina stolar/ HÄR stor härlig vas / Kuddfodral HÄR/ Badrock HÄR/ Påslakan HÄR/ Matta HÄR/ Här ser ni lite olika lila saker till hemmet, stora som små och i flera nyanser av lila.

För mer inspo följ mig på Instagram under: raagna !

Vill du ser mer av andra produkter som faller mig i smaken? HÄR har jag gillat produkter från flera butiker som är anslutna till Refunder.

Ha de bäst!