Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vårens inredningstrender

Hejsan!

Mars är här och ljuset lika så! Hitta inspiration i att solen nu är uppe längre och att våren börjar titta fram. Varför inte passa på att förnya inredningen hemma med härliga färger eller eller ljusare toner och njut av att våren är på ingång även hemma. Här kommer mina bästa tips för att uppdatera hemmet till den nya säsongen!

 

Inredningen du inte får missa!

Hitta flera fina inredningsdetaljer och den här krukan från Jotex tycker jag är så fin! Till våren hör också blombuketter till för att få en färgklick i hemmet,  jag har därför hittat tre vaser som är perfekta för detta ändamål. Den fina blå vasen på bilden är från Jotex. Om du vill ha en mer neutral vas så är denna från Ernst ett klockrent val. Den här vasen från Hemtex tycker jag också har ett väldigt fint mönster.

Ljuslyktor är också väldigt trevligt att ha framme, jag har hittat två stycken som är väldigt våriga. Den här från Lagerhaus som ser ut som en sommaräng och även denna från Hemtex som är lite mer neutral men en fin rosaaktig färg. Letar du efter en ny bordslampa också så ger den här bordslampan från Royal Design ett inslag av trä vilket jag tycker är väldigt fint.

Letar du efter andra staples till hemmet så har jag hittat den här väggspegeln från Rum21 som kommer ge rummet ett fint sken. Vill du hitta nya gardiner för våren också så är dessa från GRANIT en väldigt grun färg som känns väldigt vårigt. Filtar är också ett måste trots att det är varmare ute. Den här filten från Homeroom är både mysig och fin att ha i soffan eller fåtöljen.

Hoppas dina nya favoriter till hemmet nu!

Kram från Emma på Refunder