Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vargen & Thor hos Cervera!

Hej på er!

God fortsättning till er,  jag hoppas att ni hade en väldigt härlig och mysig jul 2021 och ett pampigt nyår 2021/2022!

Jag hade det väldigt bra tillsammans med min familj. Jag är så tacksam!

I dagens inlägg hade jag tänk att jag skulle visa er vad jag/vi fick av min familj i julklapp. Jag blev väldigt glad, dem hade gått ihop och köpt denna till mig och min sambo.

Vi båda är intresserade av matlagning i alla former och smaker. Jag är väl lite mer kräsen och äter inte fläsk eller fisk och skaldjur. Men jag klagar inte, jag har mina favoriter och dessutom äter vi mycket vegetarisk hemma. Det är både nyttigt och gott.

Vad fick jag nu då?

Jo! En Traktör/stekpanna ifrån Vargen & Thor och jag bara smälter när jag tittar på den. Jag tycker att den är så fin, den kan nästan bara få stå framme som den är.

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller nä, man vill ju så gärna laga mat när redskapen är så j*vla fina!!!
Jag har stekt finkött och gjort pasta i den än så länge.

Jag tänkte att jag även skulle visa er lite tillbehör och lite andra stekpannor att komplettera med.

Kastrull med lock 1,6 L, Värmeskydd till handtaget och till sist, en annan favorit till mig, Vargen & Thor bestickset 16 delar. Finns att matcha med den serie man valt eller det man tycker är snyggast helt enkelt.

Hoppas att du som jag fick upp ögonen för detta fantastiska varumärke. Stilsäkert, praktiskt och hög kvalitet. Hos Cervera får du just nu 5% om du handlar via Refunder. Handlar du via Refunder Pay får du hela 6%.

Tipsa dina vänner, det är riktiga pengar du får tilllbaka på dina köp, + alla rabatter och redan nedsatta produkter såklart!

Har ni några frågor om skötselråd eller liknande, låt mig veta! 🙂

Kram E