Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Varm ögonsminkning och min nya favoritpalett!

Jag älskar smink och jag tycker det är lika roligt varje gång jag ska sminka mig. Men till vardags brukar jag ofta göra en väldigt naturlig sminkning och använder få olika sminkprodukter. Men när jag vill sminka mig lite extra mycket är det bästa jag vet ögonskuggor! Man kan göra så många olika ögonsminkningar och hela ”looken” kan förändras genom att bara välja en annan färg.

 

 

En ny favoritpalett är helt klart den här från NYX. Det är bra pigmentering, men inte superbra. Däremot är det bara en fördel för min del då jag tycker det är bättre att kunna bygga upp skuggan än att behöva vara försiktig vid applicering. Det är även väldigt lätt att blanda ut skuggorna! Paletten finns verkligen att köpa på flera olika ställen, lite överallt! Resten av min sminkning är främst produkter från Sephora. Bland annat min favoritfoundation Born This Way från Too Faced, Dipbrow Pomade från Anastasia Beverly Hills och  They’re Real mascara från Benefit. Just nu får du 3% återbäring om du handlar på Sephora via Refunder, vilket är toppen!

 

 

Tutorial: Först tog jag den ljusaste skuggan längst upp till vänster och la som en grund på hela ögonlocket. Jag la även skuggan lite upp mot ögonbrynet. Sedan tog jag den mörkaste skuggan som är brun, längst ner till vänster. Den skugga la jag längst ut på ögonlocket och i globlinjen. Därefter la jag den varmaste skuggan, lite röd-oranga längst upp till höger, på hela locket. Däremot var jag försiktig när jag la skuggan längst ut så att den den mörkare skuggan fortfarande blev tydlig. Till sist tog jag en liten ögonskuggsborste och la den varma orange-bruna skuggan på nedre fransraden, eller precis under. En perfekt ögonsminkning med varma färger!

 

 

För mig med blåa ögon passar det så bra med varma skuggor. Färgerna får verkligen ögonfärgen att framhävas. Så ett stort tips till blåögda är att prova varma orange-bruna skuggor!

 

 

På läpparna har jag en till produkt från NYX i färgen Crème Brulee. Två andra läpp-produkter som finns att köpa på Sephora som jag verkligen skulle vilja prova är Dior Addict Lip Glow 001 och Dior Addict Lip Maximimizer 001.

 

 

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard