Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Zanzibar – underbara stränder och optimalt för kite-surfing

Zanzibar har fantastiska stränder och det är över 30 grader i vattnet året runt. Kan det bli vackrare än såhär? På södra delen av Zanzibar är tidvattnet enormt och det kan skilja flera meter från kl 10.00 till 11.00. Du flyger lättast med Ethiopian Airlines, Emirates,  KLM via Addis Ababa, Dubai eller Dar el Salaam.

Flygbiljetterna kan du enkelt boka via Expedia, Flygpoolen eller hos ett flertal andra butiker.

The Rock är en väldigt schysst restaurang, men se till att boka bord i tid då det är en populär destination att ta sig till. Där paddlas du ut med en liten roddbåt till restaurangen, om du inte föredrar att simma ut.

Zanzibar

Ibland har man tur och hittar en hund som behöver lite kärlek. Här har vi vår VD Victor tillsammans med en söt liten varelse.

Zanzibar

Hittar du rätt ställe kommer du vara rätt ensam på beachen.

Zanzibar

Zanzibar är det perfekta stället att lära sig kite-surfa på. Där är det långgrunt (åtminstone vissa tider på dygnet innan tidvattnet kommer in på eftermiddagen) och i princip alltid en härlig ostlig vind från Indiska Oceanen. Vattnet ligger runt 30 grader så våtdräkt undanbedes (du kan dock behöva en tunn variant för att skydda dig mot den starka solen).

SOLSKYDD

Kom ihåg att ta med bra solskyddsprodukter på din resa. Du behöver produkter som ger omedelbart skydd mot solens UVA- och UVB-strålar. Här kommer några tips.