Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

13/11 – Fars dag!

Hej på er!

Fars dag börjar närma sig och i dagens inlägg vill jag ta fram några exempel på vad man kan ge till sin pappa om man nu vill ge bort en present eller gåva. Det behöver absolut inte vara något stort eller överhuvudtaget vara någon pryl, det kan också vara en middag eller en bukett med fina blommor. Det uppskattas alltid!

Kanske är det någon som funnits där för dig som en pappa, eller vill du fira pappan till dina barn. Man får lov att fira vilken pappa man vill på fars dag!

Kanske bor du inte i samma stad som den pappan du vill hylla lite extra på fars dag. Här nedan vill jag tipsa er om att man även kan skicka en fars dag present till den man vill fira nämligen via skickapresenter.se  så kan du enkelt beställa och se till så att presenten kommer hem till pappan. Smidigt va?

Här är några exempel.

 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten. Se till att inte glömma bort denna dagen men samtidigt visa att du uppskattar personen varje dag. Sprid kärlek!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E