Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

5 minisemestrar som bevarar semesterkänslan längre

Augusti kan ibland kännas lite vemodigt, trots att sommaren ännu inte är slut. Den efterlängtade semestern är ett minne blott i backspegeln och det går alldeles för snabbt att komma upp i jobbtempo igen. Men tänk om du istället för att varva upp skulle försöka att hålla kvar sommaren lite längre och passa på att nyttja de fantastiska sensommarhelgerna som augusti bjuder på? Man behöver ju faktiskt inte resa långt för att resa bort!

Just nu (fram till 12/8 2018) är det kampanj med ökad återbäring hos ICA Upplevelser (hela 7,5% återbäring på ditt köp) och Nordic Choice Hotels (4-5% återbäring), så behåll semesterkänslan och passa på att boka in en härlig minisemester som avslutning på sommaren!

Bli en bättre fotograf

Fotokurs i skärgården

Hur många gånger i sommar har du sagt att du borde gå en fotokurs och lära dig att ta bättre bilder? Nu har du inte längre någon ursäkt! Det är dags att lära dig hur du använder ett stativ och hur ett filter kan lyfta dina bilder till en ny nivå!

ICA Upplevelser kan du just nu boka tre spännande kurser – Naturfotomorgon med frukost (3 timmar i Stockholm eller Göteborg),  Naturfotografering (4 timmar i Göteborg) och Fotokurs för nybörjare (4 timmar i Stockholm eller Göteborg)

Spahelg på Yasuragi

Yasuragi

För några veckor sedan tillbringade jag en heldag på Yasuragi på Värmdö med familjen och hela familjen älskade att glida runt i de heta källorna, relaxa i bubbelpoolen och dricka grönt te på terrassen i solskenet. Hela spaanläggningen och hotellet är otroligt vackert inrett och det är svårt att inte vara helt utvilad när du varm och skrynklig tassar hemåt i din yukata.

Vill du läsa mer och se bilder om hur det är på Yasuragi? Titta gärna in på mitt inlägg på min blogg.

Yasuragi kan du boka hos Nordic Choice Hotels.

Turridning och vandring med lyx

Sörmlandsleden

Vad säger du om att rida islandshäst eller vandra Sörmlandsleden med guldkant? På Rocklösa gård anordnas härliga dagsturer för dig som älskar naturen men inte gillar att campa. Rid/vandra på dagen och kom tillbaka till gården på kvällen för ett bekvämt boende och en trerättersmiddag. Självklart ingår även matsäck/fika och frukost dagen efter.

Dessa härliga paket kan bokas nästan året om, så kolla in på ICA Upplevelser för mer info om paketet Turridning med lyx och Sörmlandsvandring med lyx.

Weekend på Stenungsbaden Yacht Club

Vad säger ni om en helg hos vinnaren av ”2018 World Luxury Spa Awards” och ”Best Hotel Spa 2017”? Vid porten till Bohuslän, en timme norr om Göteborg, ligger det skärgårdsnära Stenungsbaden Yacht Club hotell och spa. Njut av spabehandlingar och pooler, varma källor och bastu och avsluta med en trerätters middag i Captains Table.

Stenungsbaden Yacht Club bokar du med återbäring här på Nordic Choice Hotels.

Romantiskt äventyr i kolarkoja för två

Kolarkoja i Kolarbyn, bild från ICA Upplevelser
Kolarkoja i Kolarbyn, bild från ICA Upplevelser

Det här är kanske mitt mest exotiska minisemestertips. För den ultimata avkopplingen får du när du är långt från storstäder och 4G. Vid Skärsjön utanför Skinnskatteberg finns möjlighet till boende i Kolarbyn i mysiga kolarkojor med fårskinnsfällar, sovsäckar och sprakande eldar. Middagskorg och en ekologisk frukost ingår och det finns bastu och kanoter vid sjön. Det här är ett äventyr i vildmarken som du sent kommer att glömma!

Boka ditt upplevelsepaket i Kolarbyn bland mossa och fågelsång på ICA Upplevelser.

Vill du läsa mer resetips från allt från minisemestrar till långresor? Titta in på min reseblogg rucksack.se!