Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

5 smarta knep som ökar värdet på din bostad

Att ge hemmet ett lyft kräver inte alltid hantverkare och en fet budget. Här är 5 smarta knep som ökar värdet – och trivseln på din bostad!

Oavsett om du ska bo kvar eller funderar på att sälja så är det perfekt att använda sommarens lata dagar till att ge hemmet ett ansiktslyft. Riktigt smarta hemmafixare handlar dessutom allt de behöver – från redskap och virke till möbler och textilier – med återbäring. Genom att registrera sig gratis på Refunder.se och sköta inköpen över nätet får du pengar tillbaka på allt du handlar. Ett enkelt sätt att både få en vackrare bostad och en mer välmående plånbok.

 

Här är fem smarta tips som garanterat höjer wow-faktorn på ditt hem:

  1. Fräscha upp badrummet.Badrum och kök är de områden som köpare tittar mest på. Gå över smutsiga kakelfogar med fogfinish eller ny fogmassa. Sätt nya beslag på skåpen. Rensa skåpen och låt var sak ha sin plats!
  2. Ge köket ett lyft.Måla om köksluckorna och byt knopparna om de känns daterade. Slipa och olja in eventuella köksbänkar i trä på nytt (du kan också betsa dem i en riktigt mörk färg om fläckarna inte går att slipa bort). Rensa bort lappar och magneter på kylskåpet. Ta en kritisk blick på köksgruppen och fundera på om bordsskivan skulle göra sig bättre med lite färg eller om stolarna behöver en nya fräsch klädsel.
  3. Fixa mer förvaring.Ingenting gillas så mycket av köpsugna barnfamiljer som smarta förvaringslösningar. Bygg eller köp garderober, och glöm inte utrymmet under sängen! Ett smart knep är att bygga upp sängen med en smart stomme som ger dig plats för lådor under.
  4. Ge hemmet ett färgtema.En ny färg på väggarna kan ge hemmet en helt ny känsla. Det behöver inte vara en annan färg, bara nya penseldrag över den solblekta färgen får rummet att kännas nytt och fräscht. Våga satsa på färgen, i vår är pasteller väldigt trendigt och får samtidigt rummet att kännas rymligt. En lätt beige färg, några tavlor och en stor matta. Krångligare behöver det inte vara att få ihop ett helt hem till en harmonisk enhet.

Fixa omgivningarna. Gränsen mellan ute och inne avgör hur stort och välkomnande ditt hem känns. Vackra dörrmattor både ute och inne sätter tonen direkt. Trätrall på altanen eller balkongen är skönt för nakna fötter och sköna trädgårdsmöbler inbjuder till att dröja sig kvar. Beroende på fönsterutsikt kan du antingen göra det mesta av den genom att byta från gardiner till uppfällbara  jalusier, eller dölja tråkiga grannar med fönsterfilm, krukväxter eller frostat insynsskydd.

Topp 3 till hus & hem:

Inredning
Designonline.se 5%
Confident Living 4%
Ellos 4%

Byggvaror
Beijer 2%
BYGGmax 5%
vidaXL.se 5%

Vitvaror
CDON.com 4,5%
Inredningsvaruhuset 2%
Tretti.se 1,5%

* Aktuell återbäring för köp via Refunder den 15 januari 2018.