Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skor är en viktig detalj i höstmodet

Hej alla Refunder-älskare!

Igår var jag på Scorett eller snarare skohimlen. Jag älskar skor och  gillar att variera, men när det kommer till höstskor vet jag precis vad jag vill ha. Jag har plockat fram några av mina favoriter hos Scorett som jag tänker dela med mig av.

Skor att ha till vardags

Skor är en viktigt detalj då jag tycker att det säger mycket om en outfit. Ett par rena snygga skor lyfter en hel outfit. Det gör även väldigt mycket eftersom man lätt kan klä upp sig eller ner sig med ett par skor.

Gant svarta 2000 kr 

Novita svarta 1800 kr finns även i brunt

Festskor

Jag tycker inte att man behöver ha klackeskor till festen. Men däremot kan det vara snyggt med ett par skor som sticker ut på ett annat sätt. Till exempel med en fräck färg eller ett annorlunda material eller mönster.

Vagabond röd 1300 kr finns även i vitt/beige och svart

Novita krokomönsrade 1900 kr, hittar bara de bruna online 

Stövlar

Sen är det ju självklart med ett par stövlar till hösten. Super snyggt med ett par jeans och en lång kappa. Dessa finns både i svart och brunt. Självklart på Scorett.

Hittar tyvärr inte dessa på hemsidan men här kommer ett annat overknee-alternativ:

Daisy stövlar svart 1800 kr 

Erbjudande

Just nu har ni 3% i återbäring hos Scorett. För att komma till erbjudandet, klicka här!

”Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor online. Hos Scorett hittar man trendiga och klassiska damskor och herrskor samt väskor, smycken, accessoarer, skovård och skotillbehör. Scorett har skor från välkända varumärken som Novita, Tiamo, Dasia, Canada Snow, Legend, Vagabond, Björn Borg, Rieker, Fred Perry, Tamaris, Ecco, Adidas och många fler.”

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.*

Avslutningsvis

Är du inte medlem hos Refunder? Då kan du bli det här. Klicka på länken och få 50 kr när ni handlar för 100 kr hos Refunder. Hoppas ni gillade detta inlägg, gör ni det eller även om ni inte gör det så let me know i kommentarerna nedan. Tar gärna emot feedback. Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg som jag nu flyttat till nouw.se, har även köpt en egen domän: Oliviahedman.se och ni hittar mig även på instagram. Vi hörs <3

// Olivia Hedman