Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstmode hos Bubbleroom!

Hej på er!

Är allt bra med er? Har ni hunnit landa i att sommaren är förbi och att hösten är här på riktigt? Det har jag och jag vet att jag har skrivit om det flera gånger nu, men alltså, är det inte underbart med höst? Jag älskar hösten!

För vet ni vad? Med hösten så kommer så jordnära färger och man har lager på lager, stickat, halsduk och handskar, höstrusket som man brukar kalla det smyger sig på och man står verkligen i startgroparna för att byta ut garderoben.

Jag vill idag tipsa er om Bubblerooms rea plus att jag har en kod till er som ger er 10% extra på rean och självklart får du höjd cashback om 4% också. Vilken deal va?

Ni ska få koden med en gång. Ni gör som vanligt, gå via refunder (om du inte aktiverat refunderknappen, vilket gör att om du surfar in på en sida så kommer du att få en fråga av refunder som undrar om du vill ha cashback för köpet du gör på den anslutna hemsidan) Koden är SUPER10 och den går ut den 1/10.

På jakt efter en ny höstjacka?

Handskar och vantar

Stickat

Tre plagg som för mig verkligen skriker höst, kappor, handskar och stickat, tre måste ha plagg till hösten. Hoppas du hittade något du tycker om. Det gjorde jag och jag ska in och kika nu med en gång. Vill unna mig ett nytt fint plagg, men en varm och snygg höstfärg!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E