Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

70 % rabatt hos Designtorget!

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, och att ni som har semester njuter och bara tar dagarna som dem kommer. Ibland är det skönt att inte ha några måsten och att kunna bestämma lite i sista sekund om man nu vill det.

Jag är iallafall tillbaka och vill tipsa er om Designtorgets sommarrea. Du kan hitta fina inredningsdetaljer och mycket annat med en rabatt på upp till 70%. Det är inte dåligt!

Inspireras av nya färger och våga köpa något som du inte brukar. En ny färg eller en ny stil kan piffa upp ditt hem ordentligt!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E