Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Allt du behöver till din baby hos Herobility!

 

Hej på er!

Jag hoppas att allt är bra med er, här är det underbart måste jag säga. Vi har precis blivit föräldrar till en liten pojk och nu börjar livet!

När man har blivit förälder för första gången så är det mycket som man behöver för lillens behov. Man behöver se till så att man har nappflaskor och tillbehör till detta. Man behöver ha en termos om man beger sig ut på tur och ska ge lillen mat. Det är mycket att tänka på, en del förbereder innan och en del gör det först när bebisen har kommit.

I dagens inlägg vill jag visa er produkter från Herobility. Detta fick nämnligen jag hem igår då jag upptäckte att vi behövde fler mindre flaskor som man kan ha med sig ut i skötväskan och även två termosar.

Nappflaskorna har dubbel-anti kolik system som underlättar matningen och minskar koliksymptom med hjälp av ett filter och ofta ventilerad botten som gör att barnet inte sväljer luft under matningen.

Termosen kan du använda till utflykter och fylla med både varm och kall dryck. Du kan dricka både ifrån termosen via en sil eller ta bort silen för ett snabbare flöde. Termosen är läckagesäker och läcker inte ifrån sin vätskan. Håller din dryck varm eller kall i flera timmar. 300 ml. Finns i olika färger.

Bitring/leksaken kan antingen användas när tänderna börjar komma eller till att hålla i och leka med.

Matningskedar lätt att använda för den som matar och lätt för barnet att ta emot. Säljs i 5 pack, ergonomisk design.

 

Haklapp som minskar spill och kladd runt omkring men också på barnet. Underlättar varje middag för föräldrarna.

Bordstablett med unik sugfunktion som håller tallrik och bordstablett på plats under hela måltiden. Finns i flera färger.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

In och kika på http://www.herobility.se som just nu har 4,5% i cashback. In och ta del av schyssta erbjudanden.

Ha det så bra, vi hörs snart igen kram E