Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ska du ordna med en babyshower? Se hit!

Hej på er!

Är det någon i din närhet som väntar bebis?  Planerar du tillsammans med andra att överraska blivande mamman med en babyshower? Då har du kommit helt rätt!

I detta inlägg vill jag lyfta fram det som jag tycker gör det där lilla extra på en babyshower, allt ifrån pynt och dukning till bra och behövande presenter.

Pynt

Kanske vet ni könet på den lilla krabaten som snart ska komma till världen. Om ni vet kan ni gå på det temat/färgen. Väntas det en pojk kan man gå mer åt det som passar en pojk mest och väntar man en flicka så kan man gå på det som passar bäst då. Med färger och tårtdekorationer mm.

Vad vill man pynta med då? Jo, jag har tagit fram några alternativ som jag tycker är väldigt charmiga och som skulle göra det där lilla extra.

Detta räcker gott och väl för att få en fin stämning på babyshowern.

 

Dukning

Här kan man verkligen gå vilse. Det finns så mycket fint och gå igenom. Sen behöver man absolut inte gå efter dessa färgerna. Det gör man som man vill själv. Att duka enhetligt kan vara fint men att bryta av med några andra färger lyfter det hela en aning. Något jag också gillar när man planerar en fest är att alla ska få en varsin ”goodiebag” eller godispåse. Det gör så mycket och de visar att man tänkt på alla gästerna lite extra.

Presenter 

​Om man vill kan man ha med sig presenter till en babyshower. Här är det självklart också valfritt om man vill gå efter dessa färgerna. Jag har valt det motsatta hela tiden som ni ser. Endast i blått och rosa.

Om dem blivande föräldrarna INTE har avslöjat könet på bebisen som bakas så kan du istället gå på dessa alternativ. Men då kanske vänta med presenter som inte passar till båda könen.

Pynt , dukning och presenter 

Hoppas att ni fick en liten inblick i hur det kan pyntas och dekoreras inför en sån här fin stund.

Glöm inte att alla mina bilder är klickbara och du kommer direkt till produkten på hemsidan och kan läsa mer och utforska sidan på egen hand.

Detta inlägget är i sammarbete med Partytajm.se och just nu får du hela 6,5 % i återbäring när du gör ditt köp på partytajm via Refunder.

Ha en fin helg!
Kram E