Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Snart dags för bröllop?

Hej på er igen!

Hoppas ni är lika taggade på våren som jag är!
Jag bara älskar tiden vi befinner oss i nu. Det händer så mycket, det säger bara poff så blommar det överallt och bara det att fåglarna sjunger och väcker oss på morgonen, ljuvligt tycker jag!

Denna tiden på året är det många som gifter sig, har dop för sitt nyfödda barn eller har någon annan typ av fest och firande.

Jag och min sambo var faktiskt på ett dop för ett par veckor sedan, det var så fint väder att man till och med kunde vara ute en stund. 🙂

Jag vill med detta inlägg tipsa er som snart ska gå på ett bröllop, arrangera ett bröllop eller varför inte, till er som går i tankarna eller ska gifta er så småningom.

Här kommer mina små tips som lyfter bröllopsdukningen eller bröllopsdekorationen en aning.

En ask gjord i naturmaterial som innehåller fina lyckönskningar till brudparet. Skriv under med ditt namn eller skriv till en egen lyckönskning. Ett minne för resten av livet för dem som gift sig.

Gästboken, den bara måste finnas där. Att få alla gästernas syn på det hela vore väl fantastiskt. Även i denna kan man önska brudparet lycka till och skriva en lyckönskning. Det finns massor med olika varianter på gästböcker. Den första har tomma blad där du skriver helt själv. I mitten är det ett träd som det hänger en massa små hjärtan i. Du skriver på ett hjärta och hänger sedan tillbaka det och låter det pryda trädet. Ca 50 hjärtan på 4 cm vardera följer med trädet. Den sista gästboken innehåller förtryckta sidor. Klicka gärna på bilden för att veta mer om varje produkt. Du kommer direkt till hemsidan och den valda produkten.

Bildekal, såpbubblor och näsdukar för glädjetårarna! Ett måste, enligt mig! Det gör det där lilla extra. Det som sätter pricken över i:et. 🙂

Pynt och dekoration som höjer stämningen!
Dekorativa rislampor i två storlekar. 25 och 35 cm.  Pom poms i 3-pack och meterlånga girlanger med eller utan rosor.

Det finns så mycket man kan köpa till ett bröllop, men alla dessa små sakerna bildar en så fin stämning och miljö.

Låt mig bara visa er tre saker till sen är det din tur att leta runt efter just dina favoriter. Glöm inte att alla mina bilder är klickbara och du kommer direkt till hemsidan.

Tårtdekoration, fotohörna till gästerna och mysiga skyltar!

Tack för att du ville läsa detta inlägg, jag hoppas att du fick lite inspiration. Om inte annat en varm känsla i kroppen och ett kärleksrus. Det fick i alla fall jag! 🙂

Kraaam E