Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Barnkläder för vardag och fest!

Barnkläder som passar lika bra på kalaset som på förskolan är verkligen de bästa! Kalasfina kläder som är sitta i soffan sköna och leka i lekparken tåliga!

Älskar du också den söta och klassiska stilen på barnkläder? Men den är svår att hitta i Sverige! Jag kan nu tipsa dig om miniTodd, en svensk butik med vackra kläder i mjuka färger, tidlös design och med moderna inslag! Barnkläderna hos miniTodd har den franska och spanska barnklädescharmen och de är även gjorda i fantastiska material som gör att de klarar vardagens påfrestningar utan problem!

Barnkläder som passar för barnens alla äventyr! 

Hon, klädd i en söt tunnare topp tillsammans med en kjol i lite kraftigare tyg gör att kläderna känns både uppklädda och lätta att bära.

Han, matchad skjorta i snyggt ljusblått mönster matchat med härliga ljusblåa 5-ficks bomullsjeans försedda med ett praktiskt elastiskt band i midjan för att justera storleken.

Supergullig syskonmatchning!

Plaggen är enkla att matcha, styla och anpassa för dagens aktiviteter! Hur gulligt är det inte när syskonen kan matcha varandra!?

Syskonmatchning behöver inte alltid vara att låta barnen har samma outfit. Att låta kläderna gå ton i ton kan ibland ge en härligare och mer personlig, men fortfarande snyggt matchad känsla.

Hos miniTodd hittar du även snygga barnskor och accessoarer för att klä upp outfiten till kalaset eller vardagsanpassa den för förskolans äventyr.

Matcha barnens kläder med snygga skor, strumpor, jackor och koftor.

Som medlem hos Refunder får du den här veckan (t.o.m. 21/4 2019) högre återbäring, du får hela 9% återbäring på ditt köp hos miniTodd!