Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

The best deals hos Gymgrossisten.com

Hej på er!

Nu är det inte långt kvar innan vi går på en välförtjänt helg. Det är så man räknar ner timmarna. Hur brukar ni göra inför helgen? Planerar ni hur den ska se ut eller ta ni den som den kommer?

Hur som haver så vill jag i dagens inlägg visa er vad gymgrossisten har på sin hemsida under något som dem kallar för ”The best deals”.

New year – New me? Känner du igen det? Många skaffar sig ett gymkort och börjar tänka lite extra på vad dem äter och hur dem rör sig, jag är en av dem, inget fel med det. Jag har bestämt mig för att jag ska vara på gymmet 2 gånger i veckan och äta bättre, hittills har det gått väldigt bra.

Här nedan har jag handplockat deals till er, men som ni redan vet så är det bara att klicka på mina bilder och sedan scrolla dig vidare för att se mer på hemsidan. Deal? Deal!

Proteinbars, passar till dig som vill ha ett nyttigare alternativ till mellanmål eller frukost. Finns med massa olika smaker och med varierande proteininnehåll från olika märken.

Shakes att inta som tillskott, mellanmål eller frukost som gör att du står dig en bra stund. Finns med olika innehåll och för olika ändamål. Finns i massor av olika smaker, även veganska!

Om man ska kunna skaka sig en shake så behöver man ju också ha en shaker och det är något som man får hur mycket sökträffar som helst på. Nedan ska jag visa tre av mina favoriter och som mitt öga fastnade lite extra länge på. Man vill ju ändå ha något som sticker ut och som får en att bli lite taggad.

 

Behöver du investera och unna dig själv nya träningskläder? Gör det! Först ut träningskläder för män, finns även där väldigt mycket träningskläder i olika material, långbyxor, långärmat, kortbyxor och kortärmat. Jag är säker på att det finns något för alla.

Girls, nu tittar vi på våra träningskläder! Även där en hel del att välja emellan. Olika material och passform.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E