Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Bestcanvas – Skapa vackra tavlor med dina egna foton!

Hej på er!

I dagens inlägg vill jag tipsa er om Bestcanvas. På deras hemsida kan man skapa allt från tavlor till kalendrar och man kan till och med framkalla sina favoritbilder.

Jag vill tipsa er om lite allt möjligt, jag har själv framkallat bilder och även gjort tavlor, t.ex på mig själv när jag var gravid och stod i ett solrosfält eller på sonens månadsdag. När vi har samlat bilder under ett år på honom i olika miljöer så ska jag göra en kalender med bilder på honom som matchar varje årstid.

Med koden REFUNDER15 får ni just nu 15%. Planera den perfekta Alla Hjärtans Dag presenten med 15% rabatt på din personliga gåva hos Bestcanvas. Hitta allt från canvas, akryl, filtar, till muggar. Ange rabattkod vid beställning. Erbjudandet är begränsat med en minsta beställning på 330 kr och gäller inte MixPix-produkter. Dessutom har du höjd cashback på hela 9% just nu, vilket är galet bra!

Ge bort en fin canvasbild på barnbarnet, eller varför inte ge föräldrarna en bild på er syskon? Det är verkligen något man uppskattar tror jag!

Skapa något oförglömligt, en söt filt till alla hjärtans dag med eran favoritbild på, eller en kudde med en gullig godnattsaga.

Kika in och inspireras, kolla igenom ditt album och skapa en förstoring eller ett album att ha i bokhyllan som dina gäster kan titta i. Allting finns i telefonen idag, jag tycker vi ska sätta upp våra favoritbilder och visa dem för dem i våran närhet. Så mysigt att sitta bläddra ett album, som man gjorde förr…

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E