Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Tips till mors dag – Bestcanvas.

Hej på er!

Mors dag är stundande och du kanske tänker att du vill hylla din mamma på ett eller annat sätt.

Jag vill i dagens inlägg tipsa om några saker som jag vet att min mamma skulle tycka om.

  1. En korg fylld med godsaker, ansiktmasker eller en väldoftande skrubb.
  2. Smaksatt kaffe.
  3. Bild på barnbarn eller barnbarnsbarn från BestCanvas.

Jag vill tipsa er om hur fina foton man kan framkalla och ge bort till sin kära mor till morsdag. Förra året på morsdag så var jag gravid och jag tillsammans med mina systrar och våran mamma åkte till Linköping för att shoppa, mysa, sova på hotell och bara umgås och ha det trevligt.

I trädgårdsföreningen som ligger mitt i centrala Linköping så blommade det så vackert och vi fotade varandra och just där och då tog dem ett så fint fota på mig och lilla magen som kom att bli det fotot som vi sedan förstorade och som pryder våran vägg här hemma.

Just det foto blev också det som jag valde att använda när jag gick ut med att vi väntade bebis. Senare under sommaren så besökte vi ett solrosfält, och där tog vi också jättefina foton som också pryder väggen här hemma.

Kolla själva. Blev det inte superfint? Måtten på mina tavlor är 60×30.

Detta inlägget är i samarbete med BestCanvas och dem erbjuder hela 8% cashback, det är faktiskt riktigt shcysst!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E