Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

BlackWeek hos KungSängen!

BlackWeek är i full gång och är det någon gång du ska unna dig något nytt så är det nu! Nu är det kanon-priser och Refunder toppar med återbäring. KungSängen har flera grymma erbjudanden men det finns några som jag tycker om lite extra.. Häng med i dagens inlägg för att se mina favoriter från kungsangen.com 

KungSängen säljer allt till sovrummet!

Just nu får du halva priset på alla sängar och gavlar*! (Erbjudandet gäller ej Signaturserien). På sortimentet får du som medlem 10% i återbäring på allmänt och på sängar & gavlar får du 5% tillbaka! Hur grymt? De har sängkläder, kuddar och massa annat för ett lyxigt sovrum.

Gör ditt rum lyxigare och mysigare på samma gång. Då bör du satsa på en sänggavel. Snygg gavel med 3 knapprader, som finns i många färger HÄR.

Lyxigt bäddset HÄR, i ett klassiskt mönster med vävda smala ränder som ger en härlig hotellkänsla. Ett härligt påslakanset i bambufiber  HÄR, en kvalitet som ger dig en sval och lyxig känsla tack vare bambufiberns fuktavvisande förmåga. Toppa din bäddning med en härlig och mjuk prydnadskudde HÄR. Trendig sammetskudde i guld färgton HÄR. Lyxigt sammetskuddfodral i högsta kvalitet med vacker lyster HÄR.

Halva priset + återbäring via Refunder!

HÄR är de lyxiga sängarna Eriksberg och HÄR hittar du sängen Rånäs., Eriksberg och Rånäs kontinentalsängar passar dig som vill ha en stabil och följsam säng med extra tryckavlastning för axlarna.

Tyngdtäcken från KungSängen!

Om det är något som verkligen blivit poppis inom säng- och inredningsvärlden så är det ju tyngdtäcket. Jag har inte testat de själv, men kan tänka mig att det kan vara riktigt skönt. Såhär beskrivs täcket ”Täckets tyngd sluter sig runt kroppen, likt en kram, och skapar ett behagligt tryck mot kroppen som bidrar till minskad stress”. Det finns lite olika varianter, i olika tyngder. HÄR hittar du ett 5kg täcke, och HÄR ett på 11kg.

Något som jag älskar är att lägga ett sängöverkast eller/ och en pläd på sängen. Rummet känns som nytt när jag har en bäddad säng. HÄR hittar du ett överkast som är så fint! Quiltat överkast med yttertyg av bomull i fint lövmönster. Strukturmönstrat överkast i fin stentvättad bomullskvalitet HÄR. Pläd i 100% våfflad bomull med en fin sammetskant. En pläd är inte bara en dekorativ detalj, utan även skön att svepa om sig när kylan smyger sig på finner du HÄR.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna