Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Confident living – Självsäkert levande!

Hej på er!

Detta inlägget är betalt samarbete med Confidentliving.se som just nu har hela 6% cashback på märket Nordwik och 3,5% på resterande märken.

Våren är snart här och jag kan inte vara ensam om att man har olika inredningsdetaljer på dem olika årstiderna. Hösten har en färg, sen kommer julen och sträcker sig en bit in på nya året sen kommer våren, då vill man ha pastellfärger och ljusare inredningsdetaljer, gardiner etc etc. Så är det iallafall här hemma.

I dagens inlägg vill jag visa er ett axplock av det som inspirerar mig just nu. Färglada ljuslyktor vaser, mattor och plädar, inred med färg till denna härliga, ljusa kommande tid!

Allt i färg och vacker design, inred med träskulpturer från designermärken

Inred med mönster OCH färg, en härlig, stilsäker kombo, jag lovar!

In och kika om du hittar något som du vill köpa och inreda med till vårens fester! Sätt lite färg på miljön runt om dig och sug in den kommande tiden. Jag brukar få en sån där rejäl boost när knopparna på träden börjar komma, och allting växer sakta men säkert fram och fåglarna sjunger för oss. Ni glömde väl inte att ställa fram klockan igår? Ett steg i rätt riktning, mot vår och sommar!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E