Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Det finns inget dåligt väder..

Minns du när man var liten och man fick höra ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Lika jobbigt som man tyckte svaret var när man var liten tycker man svaret är bra när man är stor. När regnet slår mot fönsterrutan och tjatet om plattan är ett faktum vill man verkligen återanvända citatet.

 

Men sanningen är att det finns ju otroligt bra regnkläder! Regnkläder som håller både väta och kyla borta och samtidigt ger barnet bra rörelsemöjlighet. En storfavorit bland regnkläderna är det fodrade regnstället Boardman från Didriksons som du kan köpa i paket tillsammans med fodrade stövlarna Viking Ultra 2.0. Setet håller hela hösten och långt in på vintern. Så låt barnen gå ut och hoppa jämfota i vattenpölarna, måla med vattenfärger på asfalten eller bygga en koja med hjälp av paraplyer nästa gång regnet öser ner.

Efter en heldag ute kan det vara skönt att varva ner med ett spel eller pyssel. Att lägga pärlplattor kan roa hela familjen och är en bra sysselsättning för såväl stora som små. Om man har ont om fantasi eller om man vill träna hjärnan med mönster finns det färdiga paket med såväl pärlor, pärlplattor och instruktioner, enkelt för både barn och föräldrar.

När man vill unna familjen lite egentid en helt vanlig vardagskväll eller en blåsig söndagsmorgon finns det få saker som är så roliga som att spela sällskapsspel. Twister Blindfolded är precis som vanliga Twister, spelet som får er att slå knut på er själva, men nu uppdaterat med blindkavlar för att göra spelomgången ännu knepigare och roligare!

Ett annat tips för regniga höstdagar som aldrig slår fel är ju målarböcker. Böckerna som får barnen att sitta stilla och ger föräldrarna möjlighet till kaffedrickande i lugn och ro. Tillsammans med ett fullproppat pennfodral kan konstnären uppslukas helt i skapandet och få möjlighet att släppa loss kreativiteten.

Regnset, paraply, pärplattset, Twister, målarbok, pennfodral

Alla produkter ovan kommer från Lekmer där du den här veckan (till och med 22/9 2019) får 3% återbäring och upp till 400 kr rabatt på ditt köp! Spana in den kampanjen här!