Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

En mysig morgon

Året vi varit hemma allt mer, kanske har du fått nya vanor och rutiner?

I dagens inlägg får ni lite tips på saker som jag gjort för att få en mer mysig morgon hemma.

Alla produkter är länkade till butiker som är ansluta till Refunder! Såklart får ni återbäring på hela köpet som medlem.

Svart pyjamasset HÄR. Påslakanset HÄR. Överkast HÄR. Sängkappa HÄR. Smyckeskrin HÄR. Vas HÄR. Ljusstakar HÄR. Morgonrock HÄR. ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM – Dagkräm HÄR. NOURISHING RICHE OVERNIGHT SPA MASK HÄR.

En lyxig pyjamas: Pyjamas är ett måste för en mysig morgon hemma hos mig. Finns det något år man använt pyjamasen mer än 2020? Jag tror inte det. Vi har varit hemma mer än någonsin, och när man är hemma är det skönt att gå runt i bekväma plagg. Att ha en lite lyxigare pyjamas i ett härligt material och som sitter som en smäck har varit en prioritering för min del. Det är även lite trevligare när man går förbi spegeln, inte sant?

Rutiner för ansiktet: Året vi kanske inte använt lika mycket smink? Vilket är bra för huden då den får vila från orenheter! Det är dock bra att fortfarande ta hand om huden och lägg en extra mask då och då. En mask som exfolierar och peelar din hud för att avlägsna döda hudceller och rengör porerna på djupet. Eller en mask som ger fukt, en fuktmask finns i massa olika former som till exempel en sheet mask, nattmask, eller vanlig ansiktsmask. Alla är lika härliga och pricken över i:et för en mysig morgon!

En bäddad säng: Tänk när du öppnar dörren till sovrummet och sängen är bäddad med härliga textilier. Kuddar i behagliga färger och material. Den känslan älskar jag! Det händer dock inte allt för ofta hemma hos mig..

Dekor: I form av växter, vaser och ljus! Jag tycker verkligen att det är ett måste för välmående hemma hos mig.

Organisera med stil: Askar för smycken, smink eller andra små saker är det perfekta för att ha det organiserat och samtidigt stiligt. När man har det organiserat slipper man lite av stressen som annars lätt uppkommer när man stiger upp på morgonen och inte hittar det man letar efter.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna