Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ge en gåva till den du håller kär!

Det är de små sakerna som ofta gör skillnad. Genom att ge bort en liten present så visar man omtanke. Att ge är ofta den bästa känslan av alla. Nu tänkte jag tipsa er om lite saker som passar bra att ge bort på alla-hjärtans dag. Till din parter, vän eller mamma, just för att visa tanke till personen.

HÄR hittar du det rosa skalet/ HÄR hittar du det mörka skalet/ HÄR finns snyggaste pass-fickan/ Vem vill inte ladda med stil? HÄR finns extern laddare/ Skal på bilden HÄR/ Skicka en bukett blommor med Euroflorist HÄR med höjd återbäring! De har fler buketter perfekta för alla hjärtans dag!

Ett nytt skal till mobilen? Eller en powerbank? Det behöver alla! Kan man ha för många skal till mobilen? Jag tror inte det. Ett skal är en kul sak att ge bort för personen kan tänka på dig varje gång de plockar upp mobilen. En av de första sakerna jag fick från min kille var en pass-hållare och varje gång jag reser tänker jag lite extra på honom. En pass-hållare gör både ditt pass snyggare, skyddar och lättare att hitta när det har lite färg!  Ideal of Sweden har nu höjd återbäring till 10% !

Stilsäkra kalsonger HÄR/ Röd bh HÄR/ Body HÄR/ Morgonrock HÄR/ Kruka HÄR perfekt att sätta en blomma i/ Kudde med svanar HÄR/ Tunika med blommor HÄR/ Vit dröm från Rodebjer HÄR/ En helt fantastisk doft som ni hittar HÄR/

Underkläder! Alltid kul att ge och få! Antigen en snygg trosa eller bh, men funkar lika bra med någon rolig. Kanske ett par kallingar med hjärtan eller små djur haha? Om inte är en parfym alltid ett säkert kort! Lika så en kruka med en blomma eller en morgonrock.

Nu har ni fått flera tips på presenter! Det viktigaste av allt är att sprida kärlek och omtanke på alla sätt. <3

Följ mig på instagram under namnet raagna för mer inspiration!