Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Glad påsk! Gult är fult?

Hej alla påsk-älskare!

Snart är det påsk och jag hoppas på att få ett stort påskägg i år 😉 Jag vill passa på att hylla färgen gult nu under påsken, eftersom gult absolut inte är fult. Det var min favoritfärg när jag var liten. Dessutom vill jag påminna er om att det fortfarande är superweek på Refunder, du har hela dagen på dig att ta del av flera bra erbjudanden från flera olika butiker hos Refunder. Till exempel får du dubbel återbäring hos NA-KD för allt du handlar över 1400 kr, men skynda dig erbjudandet gäller bara idag (söndag 14 april). Skynda, Skynda!

Mina favoriter i gult hos NA-KD

Är inte den här bara för söt? Perfekt till sommaren till ett par vita sneakers och ljusa jeans. Klicka här -> Peplum

Dessa byxor är så snygga till exempel till en vit crop top eller svart. Klicka här -> Kostymbyxor 

Den här toppen är så snygg till ett par svarta höga lösa byxor.

Klicka här -> Topp

Den här är så snygg med ett par svarta tighta jeans. Älskar detaljen med knapparna. Klicka här -> Tröja

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com där kläderna ovan kommer ifrån. Samt dubbel återbäring på allt du handlar över 1400 kr.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman