Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstens kappa eller gör du dig redo för vinter jackor?

 Hej alla refunder-älskare!

Eftersom mitt senaste inlägg inte blev någon succé då jag inte kunde hitta  tröjorna jag hittade i butik online, gör jag nu ett till inlägg ganska tätt inpå. Den här gången var tanken att jag skulle gå runt på flera butiker och hitta massor av olika fina jackor. Men jag gick först till Gina Tricot och där blev jag kvar. Jag hittade massor av snygga vinterjackor, höstkappor och mysiga pälsar. Hoppas ni också tycker det. Jag har lite svårt att lämna sommaren, det kändes som om det gick så himla fort. Men det är bara att inse att nu är det höst och vintern kommer väl snart den med 😉 Iallafall börjar det bli väldigt kyligt och då är det viktigt att klä sig varmt.

Jackor, kappor och päls

Magda puffer jacket 599 kr – Otroligt snygg varm vinterjacka. Dock snyggare till ett par jeans än dessa lite lösare byxor eftersom löst på löst blir väldigt stort och pösigt.

Amanda kappa 799 kr – Längre kappa, perfekt till vit blus, vita skor och jeans. Den perfekta höst-outfiten tillsammans med en snygg halsduk.

Ella jacka 299 kr – mysig jacka för lite kyligare höstkvällar. Finns i denna beiga färg eller i rosa eller svart.

Alva kappa 799 kr – Finns i flera färger. Jag har en liknande som jag använder jämt. Varm och stylish.

Hur kan byxor va såhär bekväma och fortfarande såhär snygga?

Måste även visa dessa otroligt snygga byxor som jag fick från mamma här om dagen. Astrid manchesterbyxor 299 kr. Så bekväma!

Avslutningsvis

Hoppas ni gillade detta inlägg, gör ni det eller även om ni inte gör det så let me know i kommentarerna nedan. Tar gärna emot feedback. Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg  och ni hittar mig även på instagram. Vi hörs <3

// Olivia Hedman