Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hud och hårvård i vinterkylan – Black Week med Nordic Feel

Skydda håret och huden mot den kalla vintern!

Nu när det blir kallare och snön inte ligger långt bort i tiden har de allra flesta personers hy en tendens att bli extra torr och känslig. Men inte bara huden behöver fukt utan även håret! I det här inlägget kommer jag visa upp mina favoritprodukter från Kérastase som gör att håret känns återfuktad och välvårdat hela vintern samt några andra guldkorn inom hudvård. Just nu kan du BLACK WEEK-fynda skönhetsprodukter och hårvård med 25% rabatt och dessutom få 6% cashback på ditt köp på NordicFeel!

Hårvård:

Välkommen in i mitt badrumsskåp. Här byts produkter ut efter årstid och just nu fokuseras det mest på återfuktning och glans. Därav finner du på nedersta hyllan mina två favoritprodukter: Kérastase Nutritive värmeskydd och Kérastase Elixir Ultime L’Huile Legere. Om du precis som jag upplever håret som torrt och elektriskt på vintern så är det här två produkter för dig. Oljan är så kallad ”Light weight” och gör inte håret kladdigt och fettigt utan ger istället glans och lyster. Kan sprayas i både torrt och fuktigt hår. Värmeskyddet är också en räddare i nöden. I fuktigt hår appliceras en ordentlig klick (beroende på hur tjockt hår du har) och fördelas jämt ut i håret. Glöm inte luggen! Sen kan du föna, platta och locka utan att skada håret.

Just nu kostar värmeskyddet endast 206 kr  och Oljan endast 314 kr du får dessutom hela 6% cashback på ditt köp via Refunder.

Kérastase produkter för torrt hår!
Kérastase produkter för torrt hår!

Hudvård:

Vidare till min favoritkategori, hudvård. Det jag gillar med hudvård är att det finns så mycket bra produkter på marknaden och NordicFeel har allt man kan tänkas behöva. En produkt som jag inte kan leva utan är min älskade Foreo. Nu till vintern kan man uppgradera sig till en Foreo Luna Mini 2 med mjukare gummistrån som är skonsamma mot huden men rengör på djupet. Den är uppladdningsbar och har flera olika nivåer på vibrationen.

Foreo Luna Mini 2 hittar du med 25% rabatt på NordicFeel.se

Ansiktsrengörings borste Foreo LUNA mini 2