Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Inred ditt hem med snygga och stilsäkra lampor för en billig peng!

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Nu visar sig många vårtecken men fortfarande kan vädret chocka oss alla och leverera en och annan snöflinga. Vädret kan vara lurigt ända in i april och bjuda på alla årets årstider.

Nog om det. Tillhör ni också den gruppen människor som vill förnya sitt hem med jämna mellanrum?  Ut med det gamla och in med det nya?

Jag vill i dagens inlägg visa er snygga fönsterlampor, taklampor, bordslampor och annan belysning ifrån lamporochljus.se till riktigt fina priser. Detta inlägget är ett betalt samarbete med lamporochljus.se och just nu har dem 4,5% cashback om du går via refunder.

Unika, snygga, funktionella och prisvärda taklampor. Ni som har följt mig under åren via Refunder och sociala medier vet att jag älskar unik inredning. Något som inte alla har. Vi är fortfarande få som har den lite ”udda och unika” stilen men det börjar bli mer och mer intressant för många. Dem här vanliga klassikerna är jag inte så jätteintresserad för utan jag gillar att ha min egen stil och mina unika, något udda detaljer i mitt hem. Nedan finner du olika typer av lampor, mysbelysning, mer dekorativa och punktbelysning med spotlight man kan rikta som man vill.

Bordslampor, fönsterlampor och lampor att ha på sängbordet för läsning och lite mer dämpad belysning.

Stilsäkra golvlampor. Något man kan ha för lite av är väl lampor, ofta har man en i taket och kanske någon i fönstret. Men om man vill ha det lite ljusare när man sitter i soffan med en bricka snacks så är ju en golvlampa som sträcker sig en bit över soffbordet ett perfekt val. Här nedan finner du mina utvalda favoriter.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E