Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Jackor för kallare temperaturer

Nu drar de kalla temperaturerna in över landet, vilket innebär att vi måste klä oss varmare. Därför har jag valt ut några favoritjackor ifrån Bubbleroom, klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Bubbleroom har just nu 10% rabatt för alla nya kunder. Erbjudandet gäller alltså för nyregistrerade kunder, vid köp för minst 100 kr. Dessutom får du upp till 6% återbäring genom Refunder! Bra va?

För att ta del av erbjudandet använder du dig av koden som du hittar du på Bubblerooms kampanjssida här!
Erbjudandet gäller fram till 5/11 2018.

Kelly Faux Fur Leopard Leopard

Sveriges, eller kan världens mest trendiga mönster gör en comeback! Därför har jag köpt en. Tycker verkligen att den är supercool. Den håller dig varm och du följer helt klart höstens mode. Ta tillfället i akt och använd erbjudandet innan det går ut. Du kommer inte att ångra dig!

Molly Classic Coat Camel

Galet snygg kappa som ser väldigt elegant ut. Just precis, exakt det modellen har på bilden är att matcha outfiten på ett så bra sätt. Det är väldigt snyggt. Vid kallare temperaturer får du matcha med en snygg halsduk och ett par snygga handskar. Där och då går du stilsäkrare än någonsin.

Cervina Down Jacket Black

Varmare jacka, stor pälskrage, snygga mönster och trendig look. Då ska du satsa på en Cervina Down Jacket. Missa inte erbjudandet!

Sestriere Light Down Jacket Black

En längre modell, vilket jag själv föredrar. Blåser aldrig in kalla vindar och man håller kroppstemperaturen innanför jackan. Snygga mönster, snygga detaljer vid dragkedjor. Jackan har luva som man kan köpa till en pälskrage om du önskar.

Missa nu inte detta erbjudandet!