Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Läppstift i vårens färger!

Piffa upp din outfit med ett läppstift i en härlig färg!

Det finns otroligt många härliga kulörer som du kan ha på läpparna. Antigen satsar du på en mer färgstark eller på mer nertonat. Var du väljer kan vara beroende på vad du känner för dagen, vilken outfit du bär eller vad du känner passar dig och ditt uttryck. Läppstift kan verkligen vara räddaren i nöden en dag du känner dig lite tråkig. Nu tänkte jag tips om några härliga läppstift från H&M som alltid ger dig återbäring på hela din beställning!

Läppstift från H&M du hittar det som är på bilden HÄR! 

London season som ni ser på bilden finns HÄR/ Den perfekta röda färgen i ett matt läppstift finns HÄR/ Poppande rosa finns HÄR/ Mörkare brun ton HÄR/ Rosa nude ton finns HÄR/ Ljusrosa glansigt  HÄR/ Läppsiftpenna korall HÄR

En festligare känsla!

Att ha en färg på läpparna kan verkligen ge dig en festligare känsla. Varesig du ska till jobbet, plugget eller festen. Ett rött läppstift till en svart outfit eller en krämig nude-ton till en färgglad sommarklänning kan ge dig den där festliga känslan.

  • Matt läppstift är inget att föredra om du har för torra läppar! Det blir lättare flagor och ser inte så snyggt ut efter några timmar. Om du ska ha ett matt läppstift som är jäkligt snyggt kan en bra ide vara att exfoliera läpparna innan du applicerar ditt smink!
  • Vill du få en mer intensiv färg eller att det ska sitta på plats dagen eller natten lång? Då bör du satsa på en läppenna under ditt läppstift! Om du har en annan färg på läppennan och läppstiftet kan du mixa tonerna för att få fram en ny färg!
  • Är du osäker vad som passar dig? Gå in i en butik och testa dig fram eller köp några billigare märken för att se om du känner dig bekväm i detta! Om inte, ge det till en vän och testa en ny färg!

Här nedan kommer lite tips på hur du kan sminka dig tillsammans med olika färger på läpparna.

Bilder från Pinterest
Bilder från Pinterest

För mer inspiration följ mig på Instagram under: raagna !