Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Pocketloppis hos Bokus – 3 för 99 kr!

Hej på er!

Har ni sett att bokus.com har pocketloppis? Det har dem och just nu kan du köpa 3 stycken pocketböcker för endast 99kr. Det är ju en jättebra deal!

Med hösten kommer bokläsning, så varför inte passa på nu när det är bra cashbackerbjudande och pocketloppis.

Självklart kan du köpa annat en pocketböcker också, jag ska visa lite blandade böcker som vi fått av min storasyster Sophie. Hon är alltid så kreativ och kommer på så roliga presenter.

Jag väntar barn och går idag in i vecka 34. När jag berättade för min familj att jag var gravid så började det strömma in presenter. Bland annat fick vi två av dem böckerna jag ska visa idag som en tidigt present.

I dessa böcker kan man läsa en massa skoj, man ska ta det med en nypa salt, det är fakta på ett humoristiskt sätt och det är sådana böcker jag gillar. Vet du någon som väntar barn så kan jag säga att dessa böcker var väldigt uppskattade från vår sida!

En annan bok som jag själv beställde för att jag sträcktittat en säsong av Farmen var faktiskt Bondepraktikan och jag kan bara säga er att ha man den boken så kan man klara att bo hur som helst, var som helst och när som helst. Finns nog ingenting dem inte tar upp i den boken. Jätterolig läsning faktiskt!

Det var lite tips ifrån min sida. Jag ska faktiskt sätta på lite kaffe och ta och läsa några sidor. Gå in och kika om du hittar någon intressant bok. En bok som många talar om är ”Där kräftorna sjunger” den har jag hört ska vara väldigt omtyckt. Kanske vet du någon som fyller år snart som gillar att läsa? Ta en titt vetja!

Erbjudandet gäller t.om 29/8.
Glöm inte bort att alla mina bilder är klickbara, du kommer direkt till produkten om du klickar på bilden!

Ta hand om er, så hörs vi snart igen!
Kram E