Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shoppa skönhet till bra priser och toppa med återbäring!

Skönhet inifrån och ut!

Jag tycker alltid det är kul att testa nya produkter inom kategorin skönhet och Beauty. I dagens inlägg får ni se vad jag precis klickat hem från Cocopanda som har otroligt mycket härliga produkter och varumärken. Jag tycker de har så himla bra priser och ett brett utbud med produkter <3

Allt du shoppar via Refunder hos Cocopanda får du såklart återbäring på! 

Det finns mycket man kan göra för att få en finare hy, dels så är kost och framförallt mycket vatten väldigt viktigt. Men en annan sak som är A och O är rengöring! Därför har jag klickat hem massa härliga produkter från Lumene som ska få rengöra min hy på bästa sätt. Jag tycker produkterna är väldigt tjusiga och jag älskar när man kan handla produkter i en ”serie” men olika produkter som kan jobba tillsammans. Här ser ni produkterna:

Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing Water: Finns HÄR. Tar bort allt från foundation till mascara och läppstift. Återfuktar och mjukgör vilket jag älskar! Applicera med bomullsrondell. Stryk över ansiktet tills allt smink är borta. HÄR finns också en renodlad sminkborttagning (den mindre flaskan på bilden).

Foaming Cleanser: Ni hittar den HÄR. En uppfriskande och tvålfri rengöring som förvandlas till ett lent och luftig skum när den kommer i kontakt med huden. Rengör huden skonsamt och grundligt och avlägsnar orenheter, smuts och döda hudceller. Perfekt att använda både morgon och kväll!

Soothing Toner: Ni hittar den HÄRMjukt ansiktsvatten berikat med blåbär och arktiskt källvatten som hjälper till att lugna känslig hud och minskar rodnad i samband med hudtorrhet. Fuktgivande effekt för att få huden att känna sig lugn och bekväm. Används som avslutning på rengöringsrutinen.

SOS mask: Som finns HÄR. En krämig, lugnande ansiktsmask berikad med blåbärsfiber, fröolja och arktiskt källvatten, vilket motverkar rodnad till följd av hudtorrhet och ger 24 timmars intensiv fukt.

  • Applicera på torrt, nytvättat ansikte.
  • Låt verka i 15 minuter.
  • Skölj av med vatten och ta bort eventuella rester med en bomullsdyna.

Efter jag rengjort mitt ansikte så vill jag ha glow!

Natural Glow Fluid Foundation: Ni hittar den HÄR. Jag var ute efter en ny foundation som passar nu inför sommaren när jag vill ha något lättare med lite mindre täckning. Natural Glow Fluid Foundation är en luftig och lätt foundation som ger en perfekt osminkad look och naturlig lyster. Den har också SPF 20 skyddar mot skadlig UVB-strålning vilket är grymt!

 

Hoppas ni fick lite inspo på produkter som du kanske blir sugen på att testa! Följ mig på Instagram under @raagna för mer inspo <3