Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Shopping4net.se – Drömhemsida!

Hej på er!

Hörrni, vi måste bara prata om hemsidan shopping4net.se en stund! Detta inlägget är i samarbete med just shopping4net.se , dem erbjuder 3% cashback. Så i stort sätt oavsett vad du letar efter så kommer shopping4net.se att leverera många svar på det du söker i deras breda sortiment.

Har ni varit inne där och kikat? Om inte, gör det för all del! Dem har allt och dem har verkligen fina saker till schyssta priser. Det kallar jag för en riktig drömhemsida!

Jag och min familj ska om lite mer än en månad flytta till en ny lägenhet och där kommer vi att ändra om lite i vår inredningsstil. Jag köper mycket begagnat men en del saker köper jag nytt också givetvis. Det finns inte alltid att få tag i det man söker begagnat och då hittade jag hemsidan shopping4net. Jag har en låååång lista på vad vi ska köpa till den nya lägenheten. Stort som smått.

Våran son kommer få ett eget rum. Just nu är han väldigt liten 5,5 månad men vi börjar inreda ett rum till honom i den nya lägenheten. Jag har hittat fantastiska inredningsdetaljer och massa annat kul. Jag ska visa er här nedan vad vi har tagit fram.

Cirkustema med Bloomingville , få ett mysigt lekfullt och stilrent barnrum. Barnet får leka i sin egna cirkus men snygga och busiga inredningsdetaljer från Bloomingville. Jag älskar dem!

Våren är här och vi ska bara njuta över att allt vaknar till liv igen. Men så småningom kommer sommaren och härliga badväder och strålande sol. Då är det viktigt att vi klär dem små rätt. Jag smälter när jag ser så söta saker dem har till barnen. Kolla in det här liksom!! Ett skyddande uv set med bamse med matchande solhatt eller ett par gulliga pippibadshort med passade solhatt.

I allt scrollande så hittar man ju alltid fler saker. Jag måste visa er vilket brett sortiment dem har! Du kan verkligen hitta fina välkända designermärken till schyssta priser. Allt från knivset till friluftsliv, badrumsartiklar och barnkläder. Allt under samma hemsida!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E