Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Inred med Bjørn Wiinblads unika inredning!

Hej på er!

Här där jag bor, i Kalmar är det fantastisk väder idag. Jag och min son ska ut på en långpromenad, det kommer man inte ifrån när man har barn och speciellt inte om man har två hundar. Vi brukar vara ute länge och bara andas frisk luft och tanka D-vitamin. Man har verkligen saknat den där runda bollen som ger den där sköna värmen ett bra tag nu.

Nåja. Slutpratat om vädret. Men jag måste bara erkänna att det händer någonting i kroppen på våren. Allt vaknar till liv. Jag gillar våren, men jag gillar höst och vinter också. Det är nog fortfarande mina favoritårstider. Vilken är din?

I dagens inlägg görs ett samarbete med bagarenochkocken.se där jag igår faktiskt vart inne och beställt en present till min pappa som fyller år om några dagar. Han önskade sig en Sievert gasbrännare som man till matlagning använder för att få en fin yta, karamellisera exempelvis crème brûlée och/eller flambera kött.

När jag var inne på bagarenochkocken.se så, ni vet hur det är. Man blir kvar en stund, kikar lite. Då hittade jag dem igen, dem fantastiska krukorna, vaserna och ljusstakarna av den danska skaparen och illustratören Bjørn Wiinblad. Jag menar, kolla in dem här. Dem är inte som någonting man sett tidigare.

Man kan ju undra hur man kommer fram till detta när man formgiver någonting. Men sanning är att den danske mannen Bjørn Wiinblad tidigare i sin karriär skapade sagofigurer och illustrerade en massa roliga och gulliga damer. Flera år senare valde han att skapa och utge heminredning med dessa gulliga ansikten på. Det tyckte jag var en rolig idé. Jag vågar säga att jag gillar dem, skarpt. När vi så småningom har flyttat så ska jag hitta en fin plats att inreda mitt hem på med just en sån här gullig Eva.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E