Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Solsäkra favoriter

Dagens inlägg är tillämpat till mina bästa skönhetsprodukter som jag använder året runt, till och med på sommaren. När solen tittar fram blir min hy mer känslig och därför är det viktigt med solsäkra produkter. Mina favoriter kommer från Apoteket där ni får återbäring på hela köpet! Hur bra? Såklart har alla olika känsla kring vad för produkter som passar men detta är verkligen mina bästa tips. En annan bra sak är att alla produkter är verkligen prisvärda till max!

Här ska ni få en beskrivning av produkterna och var du hittar dem.

 

  • ACO renewing face oil: HÄR/ Skyddar och återfuktar huden samt gör den mjuk och ger lyster. Verkligen en produkt som jag alltid måste ha hemma. Den är grym och till grymt pris!

 

  • ACO rescue mist: HÄR/ ACO Rescue Mist ger en omedelbar fuktboost och lugnar din torra hud, för en mjuk och uppfriskad efterkänsla. Spraya över ansikter. Kan användas ovanpå makeup. Använd på morgonen, när som helst under dagen och på kvällen innan läggdags. Doftar fantastiskt och är produkt som jag alltid har i väskan.

 

  • Löwengrips self tan drops: HÄR/ Gradvis brun utan sol för ansiktet. Bygger gradvis upp en jämn och naturligt gyllenbrun ton. Ännu en produkt som räddar en blekfis som mig. Blandar lite i nattkrämen, eller tar tillsammans med mitt serum för att få en härlig ton! 1-5 droppar är lagom för mig. De energigivande och utjämnande ingredienserna gör att hyn får en jämn och naturlig lyster, utan skadlig påverkan från solen vilket är ett pluss för mig!

 

  • Ida Warg brun utan sol: HÄR/ Mousse som ger huden ett solkysst utseende omedelbart. Moussen är perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat. Passar alla hudtoner. En räddare i nöden som verkligen gör sitt jobb!

 

  • ST tropez appliceringshandske: HÄR/ Jag har testat många handskar för att applicera din brun utan sol men denna är helt klart den bästa! Den håller betydligt bättre än flera andra jag haft. Applicerings-vante speciellt utvecklad för att underlätta insmörjning av brun-utan-sol-produkter. Ett måste för att uppnå ett jämnt resultat när du applicerar din BUS.

Favoriter i alla lägen!

Följ mig på Instagram under: raagna för mer inspo!