Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Sommarrea med upp till 50% hos Desigual

Hej på er!

Njuter ni i solen? Det sägs att det ska bli en rekordvarm sommar. Minns ni 2018 hur varma dagar och nätter det var? Då vi har hundar så är vi ofta ute sent på en sista kvällsrunda innan vi ska sova, jag minns att det var så varmt även då, nätterna då var nästan som en vanlig sommardag brukar vara…

Eftersom att det är sommar och många hänger nere vid stranden eller runt poolen så tyckte jag att ett inlägg där jag visar er lite badkläder och andra sommarplagg skulle passa fint.

Detta inlägget är i samarbete med Desiguel som just nu har sommarrea på massor med fina plagg som hör sommaren till och just nu kan du fynda med upp till 50% rabatt. Erbjudandet gäller t.om den 6/7 och cashbacken ligger på 4,6%.

Kolla vad mycket fint dem har. Dukan köpa hela set ifrån en kollektion eller mixa och matcha som du vill, valet är ditt jag bara tipsar!

Shoppa hem något snyggt, färgglatt och unikt. Du kommer att passa i det och det kommer att dra ögonen till sig.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er och ha en riktigt trevlig semester för er som har det nu! Njut och se till att ladda batterierna!

Vi hörs snart igen! 

Kram E