Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Trendiga kängor!

Heeej! I dagens inlägg kommer jag tipsa om trendiga skor som vi ser mycket av just nu. Personligen tycker jag att det är en väldigt härlig sko-trend just nu då det är mycket bekväma kängor och boots.

Skorna i inlägget kommer från Nelly.com och där kan ni shoppa skor och få återbäring när ni shoppar via Refunder. Hur bra? Vill ni hitta andra produkter jag gillar? Då kan ni gå in på länken HÄR.

Boots från Pavement HÄR. Boots från Duffy HÄR. Boots från NLY SHOES HÄR. Boots från NLY Shoes HÄR. Boots från Dr Martens HÄR.

Styla dina trendiga kängor med klänning eller byxa!

Du kan styla dina kängor med klänning, kjol eller en byxa! Allt är snyggt till de trendiga kängorna som vi ser just nu. Att klä ner en look med ett par kängor som tål alla väder är det perfekta sättet att göra outfiten lite coolare, och samtidigt hålla fötterna torra och varma.

Här ser ni två bilder från Pinterest. Hur man kan styla kängan till både klänning och till byxor. Jag tycker båda looksen är så snygga! Passar lika bra för en dag på stan, eller för en middag med vänner.

För mer inspo: Följ mig på Instagram under @raagna!