Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Unik och egen inredning hos Sakligheter!

 

Hej på er!

Vet ni vad jag gillar? Det är när man har en unik, kanske lite udda touch på sitt hem och inredning. Det gäller allt från tavlor, till dekoration, färger på väggarna, mattor och små inredningsdetaljer.

Någon butik/online butik som har detta är definitivt Sakligheter. Butiken finns i Kalmar men finns även online också. Om ni vill veta en rolig sak så äger Sebastian ifrån Farmen den butiken så han har man pratat och handlat av några gånger. Bara lite kul info!

Nedan så måste jag visa ett litet axplock av mina favoriter. Jag älskar när man sätter snygga rustika skyltar så man vet vas som finns på andra sidan dörren t.ex.

Något jag också tycker är väldigt kul är när något fångar ens uppmärksamhet. Det kan vara en unik inredningsdetalj från Sakligheter, för det finns det gott om där, som t.ex dem här, se nedan!

Jag fortsätter med retro artiklar, jag rycker det är riktigt häftigt med lite retro skyltar i metall.

Burkar med olika innehåll, jag blir glad i hela kroppen när jag ser dessa, dem är så livliga och ger ett charmigt retro intryck.

Skyltar med Sprite och Fanta logga

På Sakligheter hittar du inte bara inredning, dem har även ett gäng med deckargåtor för barn. Se hemsidan för mer information eller klicka på bilderna. Info här nedan!

Citerar Sakligheter:

Vill du leka detektiv? Ta fram förstoringsglaset, vässa alla sinnen och fokusera. Deckargåtan går att lösa ensam eller i grupp. Mysteriefabrikens deckargåtor kan lösas fristående men lös dem gärna i följande ordning:

Mysteriet med den försvunna cykeln Mysteriet med den försvunna väskan Mysteriet med den försvunna tavlan Mysteriet med den försvunna klasskassan Mysteriet med de försvunna musikinstrumenten. Författare: Nina Cernold

Sakligheter har allt för muminälskare, stora som små!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E